CLINIC op maat

Maak kennis met de snelstgroeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier! Wil je met je vriendengroep of familie kennis maken met padel middels een leerzame, maar vooral ook gezellige clinic.

VOOR GROEPEN

Tijdens een clinic besteden wij aandacht aan de spelregels, de tactiek en techniek van padel. In het eerste deel van de clinic leggen wij padel uit door middel van verschillende oefeningen die gelijk in rally vorm worden uitgevoerd. In het tweede deel van de clinic wordt de opgedane kennis in de praktijk gebracht tijdens onderlinge wedstrijd(en). De clinic is te boeken vanaf 4 personen. Indien de groep groter is kunnen we de clinic op meerdere banen geven. Een clinic duurt minimaal 90 minuten.

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en de tijdsduur. Wij maken een totaalprijs inclusief baanhuur, ballen, leenrackets en trainer(s). Wij geven daar graag extra informatie over.

KLANTEN AAN HET WOORD

  • Amy

    Jaap geeft goed les. Hij legt het rustig en duidelijk uit en heeft geduld. Geeft handige tips en voorbeelden. Mijn spel is er door verbeterd en ik zal zeker nog meer lessen plannen bij Jaap.

  • Evert

    Mooie locatie en goede begeleiding. Een leuke sportieve start van de week. Ik had niet van te voren gedacht dat ik padel zo gaaf zou vinden.

  • Rick

    ‘Fijne trainer. Leuke en leerzame lessen gehad. Aanrader! Rick’

NEEM NUCONTACT OP

Samen met vrienden of familie kennismaken met padel onder leiding van een trainer.
Neem direct contact met ons op via WhatsApp!

ANDERE DIENSTEN

LESSEN VOLGEN

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud. Leer iedere week weer bij in een lesgroep samengesteld op jouw niveau. Onder leiding van een KNLTB padel gecertificeerde trainer.

RACKET ADVIES

In het oerwoud van racket keuze helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

VOOR BEDRIJVEN

Een leuk sportief bedrijfsuitje, lekker sporten met collega’s en plezier beleven. Of bijvoorbeeld een hele dag cursus afwisselen met een beweegactiviteit.

PADEL
FITNESSPLAN

Met een energiek en krachtig lichaam haal je meer uit je (padel) sportprestatie en vitaliteit. Onze kracht en conditie trainer stelt een specifiek fitness padel programma zodat fitness een specifieker doel krijgt.

LEEFSTIJL-GEDRAGSCOACHING

Een sterke wil en een mooi voeding-training plan op papier is veelal onvoldoende om de intentie door te zetten in het daadwerkelijk kunnen en smeden tot een leefstijl gewoonte die je volhoudt.