VOOR BEDRIJVEN

Je hebt de sport padel vast al eens voorbij zien komen. Hoe leuk zou het zijn om deze snelstgroeiende sport met je bedrijf of netwerkborrel te gaan beleven door middel van een bedrijfsclinic. Samen met je collega’s plezier beleven en werken aan teambuilding.

HOE WERKT HET?

Tijdens een clinic besteden wij aandacht aan de spelregels, de tactiek en techniek van Padel. We starten met de spelregels met wat korte voorbeelden. Hierna delen we de spelers op niveau in en gaan we aan de slag met vier-zes personen per baan. Tijdens dit deel gaan we aan de slag met diverse op een volgende oefeningen. Waarbij kort een stukje techniek en tactiek wordt uitgelegd. Wij bouwen de clinic zo op dat er na een uur tijd is om het op te nemen tegen je collega’s in de vorm van wedstrijden. Het tweede deel van dit sportieve bedrijfsuitje bestaat uit een king of the court toernooi. Na afloop kunnen twee collega’s zich kronen tot de beste padellers van het team!

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en de tijdsduur en het aantal banen. Een bedrijfsclinic is al te boeken vanaf vier personen. Wij maken een totaalprijs inclusief baanhuur, ballen, leenrackets en trainer(s). Wij geven daar graag extra informatie over.

Wij regelen de volledige voorbereiding van de clinic van A-Z. Denk aan baanreservering, leenrackets, padelballen en de invulling van de clinic.

Tijdens de clinic kunnen organisatoren ook genieten van de clinic. Wij nemen de werkzaamheden gedurende de clinic uit handen.

De clinic is op maat gemaakt. Wij proberen eventuele verzoeken altijd mee te nemen in de inhoud van de clinic.

Op de meeste locaties is het mogelijk om na afloop een drankje te doen.

KING OF THE COURT!

Nadat iedereen de basis van padel onder de knie heeft dankzij de padel clinic, is het tijd voor wedstrijden! Iedereen maakt een koppel (twee personen). Tijdens wedstrijden van zes-acht minuten probeer je als team zoveel mogelijk punten te winnen. Als de tijd om is, wordt er doorgedraaid. Winnaars schuiven een baan naar links op, verliezers schuiven naar een baan rechts. Hierdoor speelt iedereen wedstrijden op zijn of haar niveau. Dat maakt het wel zo leuk! Tijdens de laatste wedstrijd staan de twee beste koppels op de baan links. De winnaars van deze laatste wedstrijd mogen zich kronen tot de koning van de baan!

KLANTEN AAN HET WOORD

  • Amy

    Jaap geeft goed les. Hij legt het rustig en duidelijk uit en heeft geduld. Geeft handige tips en voorbeelden. Mijn spel is er door verbeterd en ik zal zeker nog meer lessen plannen bij Jaap.

  • Evert

    Mooie locatie en goede begeleiding. Een leuke sportieve start van de week. Ik had niet van te voren gedacht dat ik padel zo gaaf zou vinden.

  • Rick

    ‘Fijne trainer. Leuke en leerzame lessen gehad. Aanrader! Rick’

NEEM NUCONTACT OP

Een leuk sportief bedrijfsuitje, lekker sporten met collega’s en plezier beleven. Of een hele dag cursus afwisselen met een beweegactiviteit?
Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

ANDERE DIENSTEN

LESSEN VOLGEN

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud. Leer iedere week weer bij in een lesgroep samengesteld op jouw niveau. Onder leiding van een KNLTB padel gecertificeerde trainer.

RACKET ADVIES

In het oerwoud van racket keuze helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze.

CLINIC OP MAAT

Samen met vrienden of familie kennismaken met padel onder leiding van een trainer. Dat kan bij Maas en Waal padel academy.

PADEL
FITNESSPLAN

Met een energiek en krachtig lichaam haal je meer uit je (padel) sportprestatie en vitaliteit. Onze kracht en conditie trainer stelt een specifiek fitness padel programma zodat fitness een specifieker doel krijgt.

LEEFSTIJL-GEDRAGSCOACHING

Een sterke wil en een mooi voeding-training plan op papier is veelal onvoldoende om de intentie door te zetten in het daadwerkelijk kunnen en smeden tot een leefstijl gewoonte die je volhoudt.