Over ons

Padel is onze passie. We spelen, trainen en coachen. We zetten ons in om de padelvaardigheden en fysiekheid van iedere speler te verbeteren

MISSIE EN VISIE

Padel is onze passie. We spelen, trainen en coachen. We zetten ons in om de padelvaardigheden en fysiekheid van iedere speler te verbeteren. Hierbij gaat de aandacht naar haalbare en passende doelstellingen, waarbij vooral plezier centraal staat. Ons doel hierbij is mensen in een zogenaamde flow te laten komen om zo ultiem te kunnen genieten van een uurtje bewegen.

WAT MAAKT ONS UNIEK

We proberen voor elke speler en doelstelling een oplossing op maat aan te bieden. We werken alleen met gecertificeerde KNLTB padel trainers. We blijven ons ontwikkelen door te werken met professionele coaches op het gebied van padel. Met de opgedane kennis proberen we een methodische lesopbouw te realiseren die prettig is en voorziet in een optimale leercurve. Hiermee creëren we een omgeving voor zowel de beginnende recreant als gevorderde competitie speler.

THUISBASIS

Een omgeving waarbij padel en fitness gecombineerd is zie wij als een pré, daarom hebben we gekozen om onze thuisbasis te starten bij Padel club Druten.

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Jaap, 37 jaar en de eigenaar van Maas & Waal Padel Academy. Ik ben geboren in Huissen en na een aantal jaren in Nijmegen gewoond te hebben, woon ik sinds 2022 in Druten samen met mijn vrouw en zoon. Padel is een sport waar ik jaren geleden kennis mee gemaakt heb in Spanje. Door mijn fanatieke familie hebben we deze sport in 2019 naar Huissen gebracht en sindsdien heb ik mijn hobby uit kunnen breiden naar lesgeven. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken voor deze sport. Het fanatieke, speelse en actieve aan dit spel interesseert mij en vele anderen. Zoals je misschien weet is padel de snelstgroeiende sport in heel Europa! Padel is geschikt voor iedereen en het voordeel is dat je het snel kunt leren.

Naast dat ik padel als passie heb, heb ik ook een passie voor kracht-conditietraining en voeding-leefstijl begeleiding. Hiervoor heb ik diverse studies in Nederland en het buitenland gevolgd en ambieer ik de combinatie tussen padel en fysiek trainen voor padel.

Benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn?

Neem nu contact met ons op